Νέα & Γεγονότα

Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις του Ο.Α.Σ.Θ. για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

25/9/2018 -

 • Mε τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και με κεντρικό σύνθημα «Αφήνω το αυτοκίνητό μου στο σπίτι» πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Ο.Α.Σ.Θ. στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

  Πάνω από 500 επιβάτες χρησιμοποίησαν δωρεάν το λεωφορείο της Πολιτιστικής Γραμμής 50 που  διέρχεται από τα 14 σημαντικότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης ενώ όλοι οι πολίτες  από τις 18:00 μέχρι και τη λήξη της βάρδιας μετακινήθηκαν δωρεάν στις λεωφορειακές γραμμές της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της  Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο.

  Ο Ο.Α.Σ.Θ. συμμετείχε και στη διαδημοτική δράση «Πρόκληση Κοινωνικής Ποδηλασίας» (SocialBikingChallenge) που συνδιοργάνωσαν οι δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά και Κορδελιού – Ευόσμου, με στόχο την ενθάρρυνση της χρήσης του ποδηλάτου στις καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη προσφέροντας στους ποδηλάτες επιπλέον 30 δωρεάν κάρτες απεριόριστων διαδρομών.

  Εργαζόμενοι του Οργανισμού αλλά και τα μέλη του δ.σ. Φώτης Μπίμπασης και Όλγα Γιάννη διένειμαν έντυπα και ενημέρωσαν το κοινό για τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής του Ο.Α.Σ.Θ., προτρέποντας τους πολίτες στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη.

  Επίσης, εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού και συμμετείχαν στην κλήρωση για 30 δωρεάν μηνιαίες κάρτες απεριόριστων διαδρομών. Η κλήρωση για τους νικητές θα διενεργηθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, σύμφωνα με τους όρους που έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Σ.Θ. (http://oasth.gr/#el/news/Oroi-dieksagwghs-klhrwshs).

  Η διοίκηση του Οργανισμού ευχαριστεί τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στις συγκεκριμένες δράσεις και διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για την καθιέρωση νέων κανόνων πολιτισμού μεταξύ των επιβατών και των υπαλλήλων του ΟΑΣΘ.

  Οι δημόσιες αστικές συγκοινωνίες αποτελούν κοινό αγαθό καθολικού χαρακτήρα και η διοίκηση του Οργανισμού θα συνεχίσει να εργάζεται για την προετοιμασία ενός σύγχρονου και αξιόπιστου φορέα συγκοινωνιών που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών. 

  Πηγή : ΟΑΣΘ


Created by idolma at 25/9/2018 3:37 μμ
Changed by idolma at 25/9/2018 3:37 μμ
Back