Νέα & Γεγονότα

Έναρξη λειτουργίας νέας λεωφορειακής γραμμής του Ο.Α.Σ.Θ., “Πανόραμα-Θέρμη-Α.Σ. ΙΚΕΑ”

Θεσσαλονίκη 19/2/2016 -

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15.2.2016 μεταξύ εκπροσώπων του Σ.Α.Σ.Θ., του Ο.Α.Σ.Θ. και των δήμων Θέρμης και Πυλαίας-Χορτιάτη, αποφασίστηκε η έναρξη λειτουργίας της νέας λεωφορειακής γραμμής του Ο.Α.Σ.Θ. για τη σύνδεση της Θέρμης με το Πανόραμα. 

Η νέα λεωφορειακή γραμμή θα εκτελεί 4 δρομολόγια ημερησίως, και θα είναι κυκλική, ακολουθώντας την εξής διαδρομή: Γυμναστήριο Πανοράματος, οδός Θέρμης-Πανοράματος (Απ. Σαμανίδη εντός οικισμού Πανοράματος), Καπ. Χάψα-Βενιζέλου-Αγίου Νικολάου-Κεσσίδη-Τσαλδάρη-Β. Ταβάκη (οικισμός Θέρμης), Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, Επ.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, Α.Σ. ΙΚΕΑ, Επ.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, Β. Ταβάκη-Πλ. Παραμάνα-Βενιζέλου-Καπ. Χάψα (οικισμός Θέρμης), οδός Θέρμης-Πανοράματος, Γυμναστήριο Πανοράματος.

Τα ωράρια των δρομολογίων είναι τα ακόλουθα: 9:00, 12:45 και 17:00: αναχώρηση από Γυμναστήριο Πανοράματος, κυκλική διαδρομή όπως αναφέρεται παραπάνω και επιστροφή στο Γυμναστήριο Πανοράματος, 20:05: αναχώρηση από Α.Σ. ΙΚΕΑ, κυκλική διαδρομή προς Πανόραμα μέσω Θέρμης και επιστροφή στον Α.Σ. ΙΚΕΑ.
Ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της γραμμής ορίζεται η 1.3.2016.

Πηγή: http://www.thermi.gov.gr


Created by idolma at 19/2/2016 2:08 μμ
Changed by idolma at 19/2/2016 2:08 μμ
Back